Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Erdek'in yeni Kaymakamı Demirelli: Erdek ile ilgili ilk bilgileri ‘Güzelliğin Özel Erdek' kitabından alıyorum”

Erdek

Erdek'e, Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığı'ndan atanan, ancak henüz görevine başlamayan Mustafa Demirelli, Erdek ile ilgili ilk bilgileri, Güzelliğin Özel Erdek” isimli kitaptan edindi.

Erdek’e, Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığı’ndan atanan, ancak henüz görevine başlamayan Mustafa Demirelli, Erdek ile ilgili ilk bilgileri, “Güzelliğin Özel Erdek” isimli kitaptan edindi. Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı’nın, Ahmet Pesen ile birlikte hazırladığı ve kendisine gönderdiği, 2011 yılında Banvit A.Ş.’nin sponsorluğunda basılan “Güzelliğin Özel Erdek” isimli kitabını inceleyip beğendiğini belirten Demirelli, “Kitaptan çok yararlanıyorum” dedi. Kitabı kendisine ulaştıran Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı’yı telefonla arayarak teşekkür eden Demirelli, şunları söyledi:
“Kitabınızı çok beğendim. Yoğun işlerimden fırsat buldukça okuyarak, Erdek ile ilgili bilgiler alıyorum. Bu gibi, bölgenin tanıtımına katkı sağlayan kitapların yararına inanıyorum.”
Demirelli, 5 yıllık görev süresinin ardından Denizli Vali Yardımcılığına atanan İsmail Kaygısız’dan boşalan Erdek Kaymakamlığı görevine Ekim ayında başlayacak.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı